workshop

creatief schrijven

Bevrijd jouw verbale Picasso!

– Er is nog geen nieuwe datum voor deze workshop gepland. Houd mijn Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende workshop!

 

Lilian schrijft in notitieboek

Hoe verzinnen ze het?

Leuke zelfbedachte woorden, kloppende metaforen, grappige woordspelingen en creatieve zinnen maken een tekst leuk om te lezen. Het is als kruiden in een gerecht. Het geeft smaak, een beetje pit en zorgt dat je nog een hap wil nemen.

See what I did there?

Zo verzinnen ze het

Iedereen kan creatief schrijven. Je moet alleen net even in dat stukje brein komen waar het mag ontstaan. Zie het als enorme kasten vol met goede, creatieve ideeën. Bij de één staan die kastdeuren wagenwijd open en bij de ander moet je hard trekken of heb je een sleutel nodig. Maar dat betekent niet dat die kast niet open kan.

In deze workshop gaan we in een paar van die kasten rondsnuffelen.

Ik leer je een aantal stijlfiguren (manieren om een tekst leuker of levendiger te maken) en hoe je deze gebruikt. Vervolgens gaan we dit met elkaar oefenen.

Gewoon relaxed, met een klein groepje via Zoom. Zonder dat er druk op ligt, zonder dat iets moet. Want pas dan komen de mooiste creaties tevoorschijn.

 

 

De workshop Creatief Schrijven was zo leuk! Lilian geeft hele duidelijke uitleg en je gaat aan de slag met leuke opdrachten. Het was alsof er spontaan een regenboog uit mijn kladblok kwam (kijk, heb ik geleerd tijdens de workshop, haha). De workshop is zeker een aanrader als jij wat meer creativiteit in je teksten wilt verwerken. Dat is weer handig voor op social media en je website!

Felicity

De Happy Creator

Creatieve teksten

Workshop Creatief Schrijven

€37,- ex. btw

☆ Online via Zoom
☆ Duurt 1,5 tot 2 uur
☆ Maximaal 15 deelnemers
☆ Minimaal 3 deelnemers
☆ Factuur ontvang je binnen 24 uur

 

Review

Inspirerend en laagdrempelig! Wat fijn om te leren dat je creatief schrijven kunt leren, gewoon oefenen en doen. Het heeft mijn ogen geopend om speelser om te gaan met aangeleerde schrijf- en taalregels. Nu op zoek gaan naar mijn eigen stijl en toon. Ik durf nu vrijer te denken en te schrijven. Aanrader!

Dick Naezer

Ik vond het superleuk! Als beginner was het voor mij al wel een uitdaging om on the spot creativiteit op te roepen. Maar ik ben wel écht gemotiveerd om er verder mee aan de slag te gaan en ik hoop stiekem op een vervolg. Lilians vlotte babbel en tips maken het ook aangenaam om te volgen.

Natasja

Fit Escape

 Doe mee met de workshop Creatief Schrijven!

Binnen 24 uur na aanmelding ontvang je de factuur.