REVIEWS

Wat vinden anderen?

Een online business manager, een licht- en geluidsbedrijf, een salesexpert, een psycholoog, een jurist: mijn klanten bevinden zich in allerlei branches.

Wat ze gemeen hebben? Het zijn stuk voor stuk leuke mensen (ja echt!), die knettergoed zijn in wat ze doen en dat nu ook overbrengen in hun teksten.

Lees hieronder wat ze te zeggen hebben over onze samenwerking.

Lilian met typemachine
Derya | Derya Dirker

Copywriting uitbesteed

Lilian heeft de gave om zich helemaal in jou en je klanten te verplaatsen en weet dat feilloos te vertalen naar een passende tone of voice.

Lilian is echt een ster in schrijven! Ik heb haar mijn website teksten laten schrijven en ben echt boven verwachting tevreden. Lilian heeft de gave om zich helemaal in jou en je klanten te verplaatsen en weet dat feilloos te vertalen naar een passende tone of voice. Ondanks dat ik zelf goed kan schrijven, had ik het nooit zo kunnen verwoorden zoals zij heeft gedaan. Echt ontzettend blij mee, ook met de tijd die ik hiermee heb bespaard.

Vivian | Vivo Dutch

Copywriting uitbesteed

Sinds ik gebruikmaak van haar teksten en neuromarketingtips is de conversie omhoog gegaan.

Mijn website kon een opfrisbeurt gebruiken. De teksten mochten converterender worden geschreven en SEO-proof worden gemaakt. Lilian neemt de tijd om mijn aanbod te begrijpen en weet precies de juiste toon te vinden. Sinds ik gebruikmaak van haar teksten en neuromarketingtips is de conversie omhoog gegaan. De lancering van mijn cursus heeft nu na het vernieuwen van de salespage 73 studenten opgeleverd. Dit is een record!

Lindsay | SCHERP!

Deelgenomen aan livedag

Onwijs veel van Lilian mogen leren, op een manier die tof en toepasbaar is. En dat zonder trucjes!

Lilian is de Lady Gaga onder de copywriters en ik ben een Little Monster. Wat heeft deze fantastische vrouw een kennis in huis. Gooi er een kwartje in en er komt een fortuin uit. Onwijs veel van Lilian mogen leren, op een manier die tof en toepasbaar is. En dat zonder trucjes! Dankjewel Lilian, jij geeft verhalen houvast.

Lilian dacht mee over de websitestructuur, welke pagina’s samengevoegd konden worden en hoe we het zo overzichtelijk mogelijk neer konden zetten.

De teksten die op onze website stonden waren erg summier en vooral informerend. We waren daarom toe aan een website met professionelere teksten die de doelgroep aanspreken. Lilian dacht mee over de websitestructuur, welke pagina’s samengevoegd konden worden en hoe we het zo overzichtelijk mogelijk neer konden zetten. Heel fijn! Met de teksten zelf zijn we ook ontzettend blij. In plaats van enkel informerend, spreken ze de doelgroep aan en zijn ze converterend.

Astrid | Aranea Advies

Copywriting uitbesteed

De teksten zijn briljant. Zat te lachen achter mijn computer bij het lezen, omdat het zo ‘ik’ is.

De moeilijkste pagina van mijn website was aan de beurt: de over mij pagina. Vanaf het eerste contact met Lilian was het meteen top! Sowieso is ze enorm duidelijk en prettig in haar communicatie, heerlijk. Bij het intakegesprek bleek hoe goed ze zich had voorbereid, ze kon namelijk precies doorvragen op de onderwerpen die voor mij belangrijk zijn.

De teksten zijn briljant. Zat te lachen achter mijn computer bij het lezen, omdat het zo ‘ik’ is. De teksten waren precies wat er nodig was, zonder dat ik het zelf zo had kunnen bedenken. Lil haalt precies naar voren wat nodig is en durft dus ook weg te laten wat gelaten kan worden. Steeds vanuit het perspectief van mijn doelgroep. Want daar gaat het om, het gaat niet om mij. En toch wel! Precies daarin heeft ze de perfecte balans gevonden.

Felicity | De Happy Creator

Copywriting uitbesteed

Ik kreeg een document met teksten die echt supergoed zijn en er wordt ook gelijk gedacht aan koppen, knoppen en grappige headlines!

Lilian heeft mijn websitepagina’s echt een hele unieke metamorfose gegeven! Het is duidelijk en er zitten heerlijke grapjes in. De tekst sluit precies aan bij wat mijn bedrijf uit moet stralen. De werkwijze was snel, duidelijk en leuk! Je krijgt van Lilian een vragenlijst om jouw boodschap duidelijk op papier te krijgen. Ik kreeg een document met teksten die echt supergoed zijn en er wordt ook gelijk gedacht aan koppen, knoppen en grappige headlines! Het enige wat ik nog hoefde te doen, is kopiëren en plakken op mijn website. Ik zou Bold Message zeker aanraden! Je bent goed in wat je doet, schrijft grappige teksten en bent gewoon leuk.

Ive | Algo Services

Copywriting uitbesteed

Eindelijk eens verfrissende en uitnodigende webteksten in een IT-wereld waar je nog wel eens de weg kwijtraakt in vaktaal.

Na een uitvoerige en heel prettige eerste ontmoeting, was de beslissing om voor Lilian te kiezen niet moeilijk te nemen. De briefing heeft ze snel en adequaat omgezet naar teksten die aansluiten bij de doelgroep. Eindelijk eens verfrissende en uitnodigende teksten in een IT-wereld waar je nog wel eens de weg kwijtraakt in vaktaal en onduidelijke boodschappen.

Mariëtte en Lisa | Spotlight

Copywriting uitbesteed

Waar wij het soms lastig vinden om alles op papier te krijgen, weet Lilian dit vanuit onze hoofden recht op het digitale papier te krabbelen.

Wij kwamen bij Lilian terecht via verschillende ondernemers uit ons netwerk en het klikte meteen. De manier van schrijven van Lilian past helemaal bij onze tone of voice en we vinden het fijn dat ze met neuromarketingtechnieken werkt, wat wij zelf ook doen. Waar wij het soms lastig vinden om alles op papier te krijgen, weet Lilian dit vanuit onze hoofden recht op het digitale papier te krabbelen. Ze denkt altijd mee, werkt snel en is gewoon een superleuk mens om mee te werken!

Sta jij binnenkort ook tussen deze fantastische ondernemers?

Druk op de knop hieronder om een kennismaking in te plannen of vul het contactformulier in. Dan spreken we elkaar snel!

Lilian Goes