Geef je doelgroep de woorden die ze nodig hebben om klant te worden

Want dat is wat copywriting is.

Nouja, dat is het resultaat van copywriting. Woorden die de ‘IK WIL DIT’ knop aanzetten in het hoofd van je doelgroep.

Om daar te komen zijn er eerst nog wat stappen nodig waar ik je niet mee ga vermoeien, aangezien je hier niet bent omdat je het zelf wilt doen.

Je wilt het uitbesteden, wat een hele slimme stap is (dat zeg ik natuurlijk geheel objectief). Dus laat ik je daar wat meer over vertellen.

  Copywriting uitbesteden

  Om portemonnee openritsende reacties te krijgen moet je aan de juiste knoppen draaien

  Een mooi design van je website, nieuwsbrief of salespagina is zo’n knop. Maar als er vervolgens teksten op staan die meer ‘mwa’ dan ‘wauw’ zijn schiet je weinig op.

  Het is alsof je een Ferrari hebt zonder motor. Leuk om naar te kijken, maar het brengt je geen meter verder.

  Nee, je wilt teksten als een achtcilinder motor met flink wat PK’s (denk ik, ik weet nog minder van auto’s dan van kwantumfysica), die in samenwerking met het design en de bestuurder de doelgroep naar de finish brengen.

  Ik help je aan achtcillinder teksten met flink wat paardenkracht.

  Lilian heeft mijn websiteteksten echt een unieke metamorfose gegeven! Het is duidelijk en er zitten heerlijke grapjes in. Er is ook gedacht aan koppen, knoppen en grappige lines! De tekst sluit precies aan bij wat mijn bedrijf uit moet stralen. 

  Felicity

  De Happy Creator

  Waarvoor heb jij teksten nodig?

  Website | 795 euro

  Is writer’s block onderdeel van je werk geworden? Of heb je al teksten staan, maar leveren ze je te weinig op?

  Dan is het tijd om daar wat aan te doen. Ik schrijf creatieve teksten die niet te weerstaan zijn.

  Je weet wel, van die teksten die je met trots op iedere verjaardag en iedere netwerkborrel laat zien. En die niet alleen jou, maar vooral ook je klanten blij maken. 

  ✓ Briefing
  ✓ 4 pagina’s (home, over mij, dienstenpagina, contactpagina)
  ✓ Basis SEO
  ✓ Iedere extra pagina kost 195 euro

  Salespagina | vanaf 225 euro

  Dat vlammetje dat je voelt branden als je een salespagina leest, waardoor je denkt: DIT MOET IK HEBBEN. Ken je dat gevoel?

  Dat is precies wat een sterke salespagina doet.

  Door strategie, creativiteit en wetenschap te combineren schrijf ik een salespagina die een waakvlammetje omtovert in een steekvlam.

  ✓ Briefing
  ✓ Tips om het design te optimaliseren
  ✓ Basis SEO
  ✓ Tot 1000 woorden | 225 euro
  ✓ 1000 tot 2000 woorden | 395 euro

  Mailfunnel | 495 euro

  Een band opbouwen met je (potentiële) klanten door ze te mailen. Klinkt makkelijk, is het niet.

  Het succes zit ‘m in verschillende factoren. Inhoud, volgorde, tijdstip, call-to-actions; noem het maar.

  Het is een kunst en ik pak met liefde mijn schilderskwast (a.k.a. toetsenbord) erbij om de mensen op jouw mailinglijst kennis met je te laten maken en op die koopknop te laten klikken.

  ✓ Samen brainstormen over de onderwerpen
  ✓ Reeks van 5 mails
  ✓ Wil je een langere reeks? Dan maak ik een projectprijs voor je

  Blogartikel | Vanaf 175 euro

  Jaaa, blogartikelen zijn nog steeds een supergoed middel om de vindbaarheid van je website te vergroten, jezelf als expert neer te zetten en vertrouwen op te bouwen.

  En weet je wat ook zo heerlijk is? Je mag gewoon de teksten die ik voor jouw blogartikelen schrijf hergebruiken voor andere content.

  ✓ Samen brainstormen over de onderwerpen
  ✓ SEO
  ✓ Tot 100 woorden | 175 euro
  ✓ 1000 – 1500 woorden | 225 euro
  ✓ 1500 -2000 woorden 275 euro

   

  Dit krijg je als we samenwerken

  Effectieve teksten

   Van bij-de-lurven-grijpende-titels tot motiverende call-to-actions: ik weet wat werkt.

  Teksten van jou

  Ik ben een soort kameleon: mijn teksten pas ik aan naar jouw tone of voice. Zo lijkt het geschreven door jou.

  Meer vrije tijd én plezier

  Jij hoeft je niet meer druk te maken over het schrijven van teksten. Het komt helemaal goed!

  Hoe ga ik te werk?

  Simpel! In 6 stappen heb je al teksten waar je echt blij van wordt.

  w

  1. kennismaken

  Tijdens een (gratis) videocall van ongeveer 30 minuten maken we kennis met elkaar. Je hoeft tijdens dit gesprek nog geen ja of nee te zeggen.

  h

  2. Offerte

  Je ontvangt van mij een offerte en ik laat je weten wanneer je de teksten kunt verwachten. Bij akkoord stuur ik je vragen toe ter voorbereiding op de briefing.

  t

  3. Briefing

  Via Zoom doen we een briefing. We duiken in jouw bedrijf, doelgroep en aanbod. Zo weet ik precies welke woorden de juiste zijn.

  4. Aan de slag

  The magic begins. Ik schrijf de tekst(en) en zodra ze klaar zijn ontvang je ze per mail. Jij neemt de tijd om ze te lezen en wanneer nodig te voorzien van feedback.

  5. Feedback en herzien

  Per tekst heb je de mogelijkheid tot twee feedbackrondes (dit geldt niet voor redigeeropdrachten). Vervolgens pas ik het aan en voilá, je bent ready to rumble!

  Dit zeggen mijn klanten

  ''Het lukte me maar niet om zelf teksten voor mijn website te schrijven, ik werd er heel chagrijnig en gefrustreerd van. Daarom besloot ik je om hulp te vragen. De samenwerking heb ik als superprettig ervaren. Ondanks dat ik een deadline had en je zelf tussendoor corona kreeg, leverde je echt goed en megasnel. Je bent een keileuk mens en kruipt echt in iemands huid. Je kunt van een onsamenhangend verhaal echt een vette tekst maken. Je werkt snel en duidelijk en je schrijfstijl is met humor, daar hou ik van.''

  Ilja
  Buro Ilja

  "Lilian heeft mij geholpen met de teksten voor op mijn website. Ik heb een administratiekantoor, wat betekent dat de teksten in heldere taal geschreven moeten zijn. Ik wilde korte, bondige teksten en dat is ook precies wat ze heeft gedaan. Ik ben er enorm blij mee! Lilian voelde goed aan wat ik bedoel en heeft dat op professionele wijze omgezet in de juiste woorden. Ze is een veelzijdige talentvolle schrijver."

   

  Caroline

  Caroline Pouw Administraties

  ''Na een uitvoerige en heel prettige eerste ontmoeting, was de beslissing om voor Lilian te kiezen niet moeilijk te nemen. De briefing heeft ze snel en adequaat omgezet naar teksten die aansluiten bij de doelgroep. Eindelijk eens verfrissende en uitnodigende teksten in een IT wereld waar je nog wel eens de weg kwijtraakt in vaktaal en onduidelijke boodschappen.'' 

   

  Ive 
  Algo Services

  ''Ik heb Lilians hulp ingeschakeld om het werkboek van mijn online programma Meesterschap in ADHD te redigeren. Dit heeft me een hoop rust en focus gegeven. Ik vond het ontzettend fijn om met Lilian samen te werken. De communicatie verliep goed en vloeiend. Doordat ze zelf al een hele tijd onderneemt, merkte ik de ervaring en de klik hierin. Ze begreep ook heel erg mijn behoeften en nam initiatief. Ik zou Lilian zeker aanraden om je teksten aan uit te besteden!''

   

  Danielle Meesters
  Vive Coaching

  ''Ik heb Lilian gevraagd om mijn fotografie te voorzien van een begeleidende tekst, omdat ik zelf niet goed wist waar te beginnen. Door haar kritische vragen kwamen we snel tot de kern van het werk. Dat heeft ze omgezet in een waardevolle tekst die aansluit bij de doelgroep die ik wil aanspreken. Ik vond het een prettige samenwerking en zou Lilian zeker aanbevelen!''

   

  Marit 
  Marit Goossens Fotografie

  ''Voor het herschrijven van onze websiteteksten hebben we de hulp van Bold Message ingeschakeld. We hebben nu leuke en sterke teksten die mensen uitnodigt om contact met ons op te nemen. We merken daar binnen een week al resultaat van! Het is prettig om met Lilian te werken, je kunt alle informatie toesturen en dingen telefonisch toelichten. Het persoonlijke contact waarderen we enorm. Dankjewel voor het finetunen van onze teksten, je bent een topper!''


  Sandra
  Convert2Fit

  Lilian Goes Bold Message

  Ik ben Lilian!

  Taal is zegmaar echt mijn ding. Het was dan ook geen verrassing dat ik besloot Logopedie te studeren. Na 1,5 jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist merkte ik dat dit vak toch niet helemaal bij mij paste.

  Een ondertussen opgedane passie was ondernemen. In 2017 zette ik dan ook een succesvolle onderneming op in de gezondheidsbranche. Maar dat schrijven bleef kriebelen… Ik ben allerlei schrijf-, seo-, marketing- en communicatie cursussen gaan volgen, als aanvulling op mijn schrijftalent.

  In 2019 is Bold Message geboren. Helaas bleek ik mezelf niet in tweeën te kunnen splitsen, daarom heb ik in 2022 mijn andere bedrijf verkocht.

  Ik vertel graag jouw bold message, om jouw bedrijf en impact te laten groeien.

  Veelgestelde vragen

  Hoe snel ontvang ik de teksten?

  Ik begrijp dat je heel nieuwsgierig bent en zo snel mogelijk gebruik wilt maken van de teksten. Terecht! Hoe lang ik nodig heb is afhankelijk van wat en hoeveel je precies nodig hebt, hoe vol mijn agenda is, en van hoe snel jij de benodigde info aanlevert.

  Uiteraard spreek ik een deadline met je af, en daar hou ik me aan. Om je een idee te geven van hoe vingervlug ik ben: voor het schrijven van vijf webpagina’s neem ik ongeveer 1,5 á 2 weken de tijd. Voor een blogartikel zo’n 3 tot 5 (werk)dagen.

  Zijn de teksten dan wel op mijn manier geschreven?

  Natuurlijk wil je dat de teksten aansluiten bij jou en wat je wil uitdragen. Ik stuur je dan ook een aantal vragen toe ter voorbereiding op onze briefing. Dankzij deze briefing en door goed te letten op jouw tone of voice schrijf ik teksten die passen bij jou.

  Uiteraard gooi ik hier wel een copywriter sausje overheen, zodat de tekst doet wat hij moet doen (informeren/converteren/etc.)

  Neem eens een kijkje in mijn portfolio. Hier zie een aantal voorbeelden van teksten die ik heb geschreven voor verschillende ondernemers.

   

  Mag ik feedback geven op de teksten?

  Zeker! Bij iedere tekst zitten altijd twee feedbackrondes inbegrepen; een grote en een kleine. In de grote feedbackronde kunnen we grote aanpassingen maken en de kleine ronde is bedoeld om puntjes op de i te zetten.

  Wat als ik niet blij ben met de tekst?

  Dat is jammer, maar kan natuurlijk gebeuren! Hier zijn dan ook de feedbackrondes voor bedoeld. Ben je na de feedbackrondes nog niet tevreden? Dan kijken we samen even waar het aan ligt en hoe we dat kunnen oplossen.

  Samenwerken?

  Ben jij klaar voor knettergoede teksten? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur me hieronder een berichtje.

  Lilian Goes