zet je bedrijf in de spotlight met woorden

die zorgen voor impact, bereik en omzet.

Jij bent als ondernemer knettergoed in wat je doet. Alleen de juiste woorden om die leuke klanten aan te trekken ontbreken nog. Ik help je om jouw boodschap te beschrijven met woorden die effect hebben. Woorden die aanzetten tot nadenken. Woorden die verkopen. Zo trekken we klanten aan die bij je passen en kan jij je lekker bezig houden met ondernemen.

★★★
Mijn schrijfsels zijn een combinatie van creativiteit en wetenschap. Van treffende titels tot motiverende call-to-actions: ik weet wat werkt. 

  Copywriting uitbesteden

  Strategische teksten die werken als klantmagneet.

  I got you! Hier gaan we voor:

  Meer klanten, meer omzet en meer tijd.
  Gezien worden als autoriteit in jouw branche.
  Meer bereik op social media en meer bezoekers op je website.

  Be a flamingo in a flock of pigeons

  Sprankelende woorden

  Jij bent uniek… net als je concurrenten. Daarom is het belangrijk dat klanten je opmerken. Zet je bedrijf in de spotlight met ijzersterke teksten. Briljante woorden overtuigen de lezer dat jij de juiste persoon bent om mee samen te werken. Ik geef je deze briljante woorden. Ik schrijf nieuwe teksten, of verricht wonderen met al bestaande teksten. Van webpagina’s tot flyers: ik zorg dat ieder woord ertoe doet.

   

  Als je met mij werkt krijg je sowieso..

  Effectieve teksten

   Van bij-de-lurven-grijpende-titels tot motiverende call-to-actions: ik weet wat werkt.

  Je springt eruit

  Bold Message staat voor opvallen. Altijd op jouw manier. Ik pas mijn schrijfstijl aan naar jouw behoeften.

  Meer vrije tijd én plezier

  Jij kan lekker ondernemen en doen wat je leuk vindt. Ik help je met alle teksten die je nodig hebt.

  Hoe ga ik te werk?

  Simpel! In 6 stappen heb je al teksten waar je echt blij van wordt.

  w

  1. kennismaken

  Ik ben benieuwd naar jou. Wie ben jij, wat onderneem je en welke hulp heb je nodig? Ik vertel je hoe ik jou kan helpen. Uiteraard vrijblijvend!

  2. Helderheid

  We bespreken jouw wensen. Wat wil je precies laten schrijven? Hoe gaat de inhoud er in grote lijnen uit zien? Wat heb je zelf eventueel al aan informatie?

  i

  3. Offerte

  Ik stuur je een offerte en ik vertel je wanneer ik de teksten kan opleveren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

  V

  4. Outline

  Voor sommige teksten maak ik een outline. Hierin staat in grove lijnen de inhoud beschreven. Vervolgens check jij of het klopt, of dat er nog dingen aangepast moeten worden.

  5. Aan de slag

  The magic begins. Ik schrijf de benodigde tekst(en) en stuur deze naar je op. Jij neemt de tijd om ze te lezen en wanneer nodig te voorzien van feedback.

  6. Feedback en herzien

  Per tekst heb je de mogelijkheid tot één feedbackronde (dit geldt niet voor redigeeropdrachten). Vervolgens pas ik het aan en voilá, je bent ready to rumble!

  Tarieven teksten laten schrijven

  Webpagina’s, e-books, uitgetypte podcasts, brochures: alles kan! Wat kost zoiets? Ik geloof niet in one-size-fits-al: het zit eigenlijk nooit écht lekker. Doe mij maar iets wat speciaal gemaakt is voor jou en naadloos aansluit op jouw wensen. Op basis hiervan maak ik een projectprijs. Ik begrijp dat je niet voor verrassingen wil komen te staan, daarom vind je hieronder mijn vanaf prijzen:

  • Basisteksten voor je website (5 pagina’s): Vanaf €750
  • Losse webpagina of landingspagina: Vanaf €150
  • Blogartikel: Vanaf €95
  • Redigeren: Vanaf €60
  • Drukwerk: Vanaf €85
  • Van podcast naar blogartikel: Vanaf €60
  • E-book: Vanaf €150

  Tekstschrijver Lilian Goes

  Dit zeggen mijn geweldige klanten

  "Lilian heeft mij geholpen met de teksten voor op mijn website. Ik heb een administratiekantoor, wat betekent dat de teksten in heldere taal geschreven moeten zijn. Lilian voelt goed aan wat ik bedoel en zet dat op professionele wijze om in de juiste woorden. Ze is een veelzijdige talentvolle schrijver."

   

  Caroline Pouw
  Caroline Pouw Administraties

  ''Ik heb Lilians hulp ingeschakeld om het werkboek van mijn online programma Meesterschap in ADHD te redigeren. Dit heeft me een hoop rust en focus gegeven. Ik vond het ontzettend fijn om met Lilian samen te werken. De communicatie verliep goed en vloeiend. Doordat ze zelf al een hele tijd onderneemt, merkte ik de ervaring en de klik hierin. Ze begreep ook heel erg mijn behoeften en nam initiatief. Ik zou Lilian zeker aanraden om je teksten aan uit te besteden!''

   

  Danielle Meesters
  Vive Coaching

  ''Ik heb Lilian gevraagd om mijn fotografie te voorzien van een begeleidende tekst, omdat ik zelf niet goed wist waar te beginnen. Door haar kritische vragen kwamen we snel tot de kern van het werk. Dat heeft ze omgezet in een waardevolle tekst die aansluit bij de doelgroep die ik wil aanspreken. Ik vond het een prettige samenwerking en zou Lilian zeker aanbevelen!''

   

  Marit Goossens
  Marit Goossens Fotografie

  ''Voor het herschrijven van onze websiteteksten hebben we de hulp van Bold Message ingeschakeld. We hebben nu leuke en sterke teksten die mensen uitnodigt om contact met ons op te nemen. We merken daar binnen een week al resultaat van! Het is prettig om met Lilian te werken, je kunt alle informatie toesturen en dingen telefonisch toelichten. Het persoonlijke contact waarderen we enorm. Dankjewel voor het finetunen van onze teksten, je bent een topper!''

  Convert2Fit

  Lilian Goes Bold Message

  Ik ben Lilian!

  Taal is zegmaar echt mijn ding. Het was dan ook geen verrassing dat ik besloot Logopedie te studeren. Na 1,5 jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist merkte ik dat dit vak toch niet helemaal bij mij paste.

  Een ondertussen opgedane passie was ondernemen. In 2017 zette ik dan ook een succesvolle onderneming op in de gezondheidsbranche. Maar dat schrijven bleef kriebelen… Ik ben allerlei schrijf-, seo-, marketing- en communicatie cursussen gaan volgen, als aanvulling op mijn schrijftalent.

  In 2019 is Bold Message geboren. Helaas bleek ik mezelf niet in tweeën te kunnen splitsen, daarom heb ik in 2022 mijn andere bedrijf verkocht.

  Ik vertel graag jouw bold message, om jouw bedrijf en impact te laten groeien.

  Veelgestelde vragen

  Hoe snel ontvang ik de teksten?

  Ik begrijp dat je heel nieuwsgierig bent en zo snel mogelijk gebruik wilt maken van de teksten. Terecht! Hoe lang ik nodig heb is afhankelijk van wat en hoeveel je precies nodig hebt, hoe vol mijn agenda is, en van hoe snel jij de benodigde info aanlevert.

  Uiteraard spreek ik een deadline met je af, en daar hou ik me aan. Om je een idee te geven van hoe vingervlug ik ben: voor het schrijven van vijf webpagina’s neem ik ongeveer 1,5 á 2 weken de tijd. Voor een blogartikel zo’n 3 tot 5 (werk)dagen.

  Mag ik feedback geven op de teksten?

  Zeker! Bij iedere tekst zit altijd een feedbackronde inbegrepen. Mocht je dingen aangepast willen zien in de tekst, dan verwerk ik dat.

  Samenwerken?

  Ben jij klaar voor knettergoede teksten? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur me hieronder een berichtje.

  Lilian Goes