Mijn bold message

Mijn verhaal begint in 1993, toen ik voor het eerst het daglicht zag en de naam Lilian kreeg. Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede en daar woon ik nog steeds. Van alle banen die ik ooit bedacht heb te willen doen, is er maar één die steeds weer terugkwam: ik wilde schrijver worden.

Lilian Goes

Taal is zegmaar echt mijn ding. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school besloot Logopedie te studeren. Na 1,5 jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist merkte ik dat dit vak toch niet helemaal bij mij paste.

Een ondertussen opgedane passie was ondernemen. Daarom besloot ik het over een andere boeg te gooien en een onderneming te starten in de gezondheidsbranche. Deze onderneming groeide uit tot een succes, waardoor ik na korte tijd een team aan kon nemen. Hier kon ik mijn marketing- en communicatiespier goed blijven trainen, maar dat schrijven bleef toch kriebelen. En ja… wat is jeuk als je niet kunt krabben?

Ik ben allerlei schrijf-, seo-, marketing- en communicatie cursussen gaan volgen. Ik vind namelijk dat alleen talent niet voldoende is om jou als ondernemer op mijn allerbest te helpen. In 2019 was ik er klaar voor om mijn tweede bedrijf Bold Message op te zetten.

Twee bedrijven runnen, easy peasy! Inderdaad. Als ik mezelf in tweeën zou kunnen splitsen. Om Bold Message de welverdiende aandacht te geven, heb ik begin 2022 mijn bedrijf in de gezondheidsbranche verkocht. Ik heb dus meer tijd gecreëerd om ondernemers zoals jij te laten knallen met teksten!

Vijf feitjes over mij

☆ Het brein fascineert mij enorm. Als logopedist was ik gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel en nu als copywriter hou ik me ook bezig met neuromarketing.
☆ Ik schrijf graag poëzie en proza. Eén van mijn gedichten is gepubliceerd in Literair Tijdschrift Poesia.
☆ Ondernemen en schrijven zijn mijn twee passies. Op mijn 23e startte ik mijn eerste bedrijf Wav-e Studios in Wijk bij Duurstede. Vijf jaar later heb ik het bedrijf verkocht, zodat ik me volledig kon gaan focussen op schrijven.
☆ Ik vind Lady Gaga fantastisch en ben dan ook naar drie van haar concerten geweest.
☆ Samen met mijn vriend en twee katten woon ik in het prachtige Wijk bij Duurstede.

It’s your time to sparkle..

Maar genoeg over mij! Vertel mij jouw verhaal!