Scoor in Google met SEO teksten

Je hebt een fantasisch bedrijf en een fantastisch aanbod. Nu moet je website nog worden gevonden door klanten. Dit kan met SEO (Search Engine Optimization). Wil je SEO teksten laten schrijven door een ervaren copywriter? Dan ben je naar de juiste website gesurfd. Ik help je graag!

Tekstschrijver Lilian Goes

Sta vooraan en word gevonden

Stel je bent op zoek naar een bakker en loopt een drukke winkelstraat in. Je weet niet eens of er wel een bakker in deze straat zit. Je zoekt en je zoekt, maar vindt geen bakker. Na 10 minuten geef je het op en loop je weer terug richting je auto. Jij kon ook niet weten dat als je nog vijf meter verder was gelopen, dat je dan wél met verse appeltaart was vertrokken.

Jammer voor jou. Jammer voor de bakker.

Wat als de bakker in één van de eerste winkelpandjes had gezeten? Dan had je hem direct gevonden. En dit is precies waarom je zoekmachine optimalisatie (SEO) nodig hebt. Een potentiële klant tikt een zoekterm in in Google. Staat jouw website op de eerste of tweede pagina in de zoekresultaten? BINGO! Maar komt jouw website pas naar voren ergens achterin de zoekresultaten? Helaas… Je potentiële klant geeft het op of gaat naar de concurrent.

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, wil zeggen dat je je website op de best mogelijke manier inricht. Google wil haar gebruikers zoekresultaten laten zien die aansluiten bij de zoekopdracht. De content die op de website staat speelt hierin een enorme rol. 

Be a flamingo in a flock of pigeons

WAAROM SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN?

SEO tekstschrijven is een vak apart. Het doel is namelijk nooit alleen maar content schrijven zodat je hoog rankt in Google. Het primaire doel is altijd knettergoede content schrijven voor je doelgroep. Vervolgens pas ik wat ’trucjes’ toe die Google helpen te begrijpen waar de tekst over gaat en dat jouw tekst het verdient om gelezen te worden.

Ik schrijf nieuwe SEO teksten, of verricht wonderen met al bestaande teksten die nog niet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

 

Laat mij jouw SEO teksten schrijven en je krijgt sowieso…

Effectieve woorden

Eerst overtuigen we de lezer van jouw geweldige aanbod. Vervolgens help ik Google een handje om dit ook te begrijpen.

Oogstrelende teksten

Ik schrijf teksten die lekker zijn om te lezen. Dat ik er SEO op los laat, doet niets af aan de smaak.

Meer vrije tijd én plezier

Jij kan lekker ondernemen en doen wat je leuk vindt. Ik help je met alle SEO teksten die je nodig hebt.

Hoe gaat het schrijven van een SEO tekst in zijn werk?

Simpel! In 3 stappen heb je al SEO teksten waar jij, Google, en je doelgroep blij van worden.

U

1. zoekwoord onderzoek

Waar zoeken mensen eigenlijk op in Google? En welke zoekwoorden gebruiken concurrenten? Dit krijg ik allemaal op een rijtje door een zoekwoord onderzoek te doen.

2. Schrijven tekst

Ik schrijf de tekst om zo’n manier dat het je doelgroep bij de lurven grijpt en omzet naar klanten. Vervolgens schijn ik er een lamp op zodat Google het ook tof vindt.

i

3. Jou blij maken

Hoera! De tekst is af. Ik stuur hem naar je toe en vervolgens heb je de mogelijkheid om er feedback op te geven. Wanneer nodig pas ik de tekst aan. Vervolgens kan jij de tekst laten rocken op je website!

Wat kost zo’n SEO tekst?

Lees hier meer over de tarieven. Wil je een los zoekwoord onderzoek doen, bijvoorbeeld om ideeën te krijgen voor nieuwe blogonderwerpen? Dan is het tarief afhankelijk van hoe groot het zoekwoord onderzoek is. Laat me weten wat jouw wensen zijn, dan maak ik een offerte.

Copywriter Lilian

Dit zeggen mijn geweldige klanten

''Het lukte me maar niet om zelf teksten voor mijn website te schrijven, ik werd er heel chagrijnig en gefrustreerd van. Daarom besloot ik je om hulp te vragen. De samenwerking heb ik als superprettig ervaren. Ondanks dat ik een deadline had en je zelf tussendoor corona kreeg, leverde je echt goed en megasnel. Je bent een keileuk mens en kruipt echt in iemands huid. Je kunt van een onsamenhangend verhaal echt een vette tekst maken. Je werkt snel en duidelijk en je schrijfstijl is met humor, daar hou ik van.''

Ilja
Buro Ilja

"Lilian heeft mij geholpen met de teksten voor op mijn website. Ik heb een administratiekantoor, wat betekent dat de teksten in heldere taal geschreven moeten zijn. Ik wilde korte, bondige teksten en dat is ook precies wat ze heeft gedaan. Ik ben er enorm blij mee! Lilian voelde goed aan wat ik bedoel en heeft dat op professionele wijze omgezet in de juiste woorden. Ze is een veelzijdige talentvolle schrijver."

 

Caroline

Caroline Pouw Administraties

''Na een uitvoerige en heel prettige eerste ontmoeting, was de beslissing om voor Lilian te kiezen niet moeilijk te nemen. De briefing heeft ze snel en adequaat omgezet naar teksten die aansluiten bij de doelgroep. Eindelijk eens verfrissende en uitnodigende teksten in een IT wereld waar je nog wel eens de weg kwijtraakt in vaktaal en onduidelijke boodschappen.'' 

 

Ive 
Algo Services

''Ik heb Lilians hulp ingeschakeld om het werkboek van mijn online programma Meesterschap in ADHD te redigeren. Dit heeft me een hoop rust en focus gegeven. Ik vond het ontzettend fijn om met Lilian samen te werken. De communicatie verliep goed en vloeiend. Doordat ze zelf al een hele tijd onderneemt, merkte ik de ervaring en de klik hierin. Ze begreep ook heel erg mijn behoeften en nam initiatief. Ik zou Lilian zeker aanraden om je teksten aan uit te besteden!''

 

Danielle Meesters
Vive Coaching

''Ik heb Lilian gevraagd om mijn fotografie te voorzien van een begeleidende tekst, omdat ik zelf niet goed wist waar te beginnen. Door haar kritische vragen kwamen we snel tot de kern van het werk. Dat heeft ze omgezet in een waardevolle tekst die aansluit bij de doelgroep die ik wil aanspreken. Ik vond het een prettige samenwerking en zou Lilian zeker aanbevelen!''

 

Marit 
Marit Goossens Fotografie

''Voor het herschrijven van onze websiteteksten hebben we de hulp van Bold Message ingeschakeld. We hebben nu leuke en sterke teksten die mensen uitnodigt om contact met ons op te nemen. We merken daar binnen een week al resultaat van! Het is prettig om met Lilian te werken, je kunt alle informatie toesturen en dingen telefonisch toelichten. Het persoonlijke contact waarderen we enorm. Dankjewel voor het finetunen van onze teksten, je bent een topper!''


Sandra
Convert2Fit

Lilian Goes Bold Message

Wie is Lilian?

Iemand die niks liever doet dan steeds maar weer de letters van het alfabet door elkaar husselen. Wist ik altijd al dat ik hier iets mee wilde doen? Ja. Heb ik dan ook nooit anders gedaan? Zeker wel. Een kleine samenvatting van mijn carrière:

☆ Anderhalf jaar als logopedist gewerkt
☆ In 2017 mijn eerste bedrijf gestart; een EMS Studio
☆ In 2019 mijn tweede bedrijf gestart; Bold Message
☆ In 2022 mijn eerste bedrijf verkocht
☆ Sindsdien voor de volle 100% gefocust op Bold Message

Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!

Veelgestelde vragen

Hoe snel ontvang ik de teksten?

Ik begrijp dat je heel nieuwsgierig bent en zo snel mogelijk gebruik wilt maken van de teksten. Terecht! Hoe lang ik nodig heb is afhankelijk van wat en hoeveel je precies nodig hebt, hoe vol mijn agenda is, en van hoe snel jij de benodigde info aanlevert.

Uiteraard spreek ik een deadline met je af, en daar hou ik me aan. Om je een idee te geven van hoe vingervlug ik ben: voor het schrijven van vijf webpagina’s neem ik ongeveer 2 weken de tijd. Voor een blogartikel zo’n 3 tot 5 (werk)dagen.

Mag ik feedback geven op de teksten?

Zeker! Bij iedere tekst zitten altijd twee feedbackrondes inbegrepen; een grote en een kleine. In de grote feedbackronde kunnen we grote aanpassingen maken en de kleine ronde is bedoeld om puntjes op de i te zetten.

Scoor ik gegarandeerd hoog in Google met jouw teksten?

Ik zou hierop graag volmondig ‘ja’ willen zeggen, maar of jouw website hoog scoort in Google hangt ook af van andere factoren. Naast de geoptimaliseerde teksten is het technische aspect en de veiligheid van je website ook heel belangrijk. Andere factoren zijn bijvoorbeeld de concurrentie en hoe lang jouw website al bestaat.

Samenwerken?

Ben jij klaar voor knettergoede teksten? Of heb je eerst nog een vraag? Stuur me hieronder een berichtje.

Lilian Goes